Bedrijfsprofiel | Tuinontwerp | Tuinaanleg | Renovatie | Tuinonderhoud | Tuinadvies | Privacy | Algemene Voorwaarden | Beleidsverklaring | Duurzaamheid
Tuinonderhoud
Natuurlijk verzorgen wij het complete onderhoud van uw tuin. Het gehele jaar door. De verzorging van uw gazon en borders, het knippen van hagen of het snoeien van struiken en bomen.
Voor zowel particulieren als bedrijven maken wij jaarlijks de tuin winterklaar, verzorgen de jaarlijkse snoeibeurten en doen we het 'kleine' onderhoud.

Het onderhoud kan worden uitgevoerd op urenbasis of op basis van een onderhoudscontract wat we in overleg opstellen.

- Particuliere tuinen
- BedrijfstuinenPARTICULIERE TUINEN
Goed onderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Het is belangrijk dat in de tuin een evenwicht ontstaat waardoor alle planten, heesters en bomen het mooist uitkomen. Het is daarom erg belangrijk dat uw tuin op de juiste manier bemest en gesnoeid wordt.

Enkele vormen van onderhoud die wij vaak uitvoeren, zijn:


>> De tuin winterklaar maken
Zodra het blad gevallen is, kan de tuin worden voorbereid op de winter. Dit vraagt aandacht en vakkennis. Behalve het ruimen van de bladeren en afknippen van vaste planten moeten ook de bomen en heesters gesnoeid worden of beplanting gescheurd. Sommige planten en bomen (in pot) moeten beschermd worden tegen vorst.


>> Totale tuinonderhoud
U kunt optimaal van uw tuin genieten zonder zelf het onderhoud uit te voeren! Hoveniersbedrijf J.W. 't Hoen houdt voor u de bestrating en de borders onkruidvrij, bestrijdt onkruid en houdt de heesters op de juiste hoogte en breedte. Ook het maaien, bemesten en verticuteren (beluchten) van uw gazon kunt u gerust aan ons uitbesteden!BEDRIJFSTUINEN
Een bedrijfstuin is het eerste aanzicht van het bedrijf. Goed onderhoud tegen gunstige, vooraf afgesproken tarieven is wat uw bedrijfstuin nodig heeft om er blijvend goed uit te zien.

Het onderhoud kan van uiteenlopende aard zijn: het onkruidvrij houden van parkeerplaatsen en bestrating, maaien van een gazon of bijknippen van heesters. Of een snoeibeurt. Of het planten van perkgoed. Typisch werkzaamheden die u aan ons kunt overlaten!

Voor het onderhoud van bedrijfstuinen werken wij meestal met een onderhoudscontract.

U weet dan waar u aan toe bent. En u heeft een zorg minder!
Meer informatie?
    Tuinadvies
    Renovatie
 
    Redream Design